Dr. Ruxandra Maria Cutuș

Dr. Ruxandra Maria Cutuș

Medic primar dermato-venerolog

Consultații / Tratamente

  • Luni: 17:00 - 20:00
  • Miercuri: 17:00 - 20:00
  • Joi: 17:00 - 20:00

Născută și educată în Cluj-Napoca, am înființat cabinetul privat de dermatologie în urmă cu 20 de ani, când am simțit că am fusficientă experiență în dermato-venerologie pentru a fi responsabilă și eficientă pentru pacienții mei. Impulsul și ajutorul inițial l-am primit de la distinsul Profesor Nicolae Maier, mentorul meu și al câtorva generații de dermatologi români. Atașamentul față de orașul Cluj-Napoca m-a făcut de câteva ori să refuz oferte tentante pentru alte meleaguri și să consider că împlinirea mea profesională este aici.

Absolventă a școlii clujene de medicină, am beneficiat de profesori iluștri, care pe lângă profesie, m-au învățat ce înseamnă compasiunea și dedicarea față de pacient. De la început preocuparea mea esențială a fost medicina estetică practicată prin metode minim invazive. Astfel, în 1998, am adus din SUA, primul aparat de epilare cu pensă electronică, la acea vreme o noutate absolută, care „dărâma” clasica epilare cu curent electric, electroliza „fir cu fir”.

Ulterior, progresele aparaturii dermato-cosmetice au evoluat ultra rapid, după anul 2000, apărând sisteme de epilare hi-tech, tip IPL (Lumină Intens Pulsată) sau LASER, care deși mai scumpe, funcționează cu o rapiditate de neimaginat, în urmă cu doar 10 ani.

Studiind în permanență ultimile noutăți în domeniu, și participând la congrese internaționale (Academia Americană de Dermatologie, Academia Europeană de Dermatologie, Academia Americană Anti-Aging etc), am selecționat pentru pacienții noștri, aparate care funcționează cu riscuri minime și efecte maxime, efectele bazându-se pe regenerarea reală a colagenului și epidermului pielii și nu pe ascunderea semnelor îmbătrânirii.