De ce să alegi serviciile Derma Team?

Experiență vastă

Experiența, atât de importantă și greu de obținut în medicină, după ani de muncă. Colectivul este format din medici specialiști pregătiți în Centrul Universitar Medical Cluj. Avem 20 de ani de experiență în dermatologie ca practicieni, 14 ani de experiență de cabinet privat, 7 ani de experiență în fototerapie (laser și IPL).

În această perioadă am tratat sute de pacienți, având o colecție personală bogată de poze înainte/după tratament. Experiența noastră a fost împărtășită în emisiuni televizate, conferințe și simpozioane sau cursuri pentru medici.

Echipă profesionistă

Suntem o echipă unită de pasiunea pentru profesie, care îmbină experiența maturității profesionale cu efervescența tinereții.

  • Dr. Ruxandra Maria Cutuș - Medic primar dermato-venerolog
  • Dr. Veronica Moisil - Medic specialist dermato-venerolog

Siguranță

Corespundem celor mai stricte standarde de siguranță și pregătire profesională, iar de aceea putem spune cu certitudine că pacienții se pot considera pe mâini bune.

Majoritatea tratamentelor sunt efectuate de medicul dermatolog sau sub strictă supraveghere a acestuia; contrar situațiilor similare practicate în unele saloane cosmetice sau SPA-uri, unde tratamentele nu sunt supravegheate de specialist. Tratamentele se efectuează la strictă indicație a dermatologului după consult prealabil. Pe parcursul tratamentelor, medicii noștri mențin un contact permanent prin telefon sau prin e-mail cu persoanele tratate.

Tehnologie avansată / Hi-Tech

Am studiat de-a lungul anilor diverse tehnologii, selectând din imensa piață a aparatelor de înfrumusețare pe cele care acoperă toate problemele pielii, care prezintă un risc minim și care au dovedit prin rezultate comunicate la nivel internațional eficiență și clasificarea pe primele locuri pe piață. Regula după care ne-am ghidat a fost: alege tehnologia sau tehnica pe care ai folosi-o pe tine însuți sau pe membrii familiei sale.

Pe parcursul anilor, ne-am format ca un colectiv atent la detaliile fiecărui pacient în parte și am cultivat o relație medic-echipă-pacient.

Aparate performante

Radiocauter

Model: Surgitron, Ellman (SUA)

Radiocauter

Folosește frecvențe radio cuprinse între 1.7 MHz și 4 MHz și este considerat unul dintre cele mai eficiente cautere pe plan mondial. Avantaje: lipsa sângerării, vindecare rapidăcicatrici minimesiguranță maximărezultate estetice net superioare cauterizării clasice electrice pentru că nu produce arsură și distrucție laterală.

Criocauter

Model: CRY-AC (SUA)

Crioterapie leziuni cutanate

În cabinetul nostru dispunem de unicul spray CRY-AC din țară, cu indicator de temperatură, profunzime a congelației și sistem de țintire a leziunilor, lansat pe piață în noiembrie 2010.

Aparat IPL

Lumină Intens Pulsată

Aparat IPL

Unul dintre cele mai moderne aparate IPL de pe piață, SKINLIGHT, producție germană, aparatul combină lumina intens pulsată cu radiofrecvența, pentru o eficiență crescută.

Laser vascular

Model: ND Yag 1064 COOLGLIDE

Laser Vascular Coolglide Cutera

Acesta este unul dintre cele mai bune lasere vasculare din lume: ND Yag 1064 COOLGLIDE, platforma americană CUTERA.

Microdermabrazor cu freze diamante

Model: Diamond Skin (Coral Gables, Miami, USA)

Microdermabrazor

În centrul nostru, folosim unul dintre cele mai perfecționate și sigure microdermabrazoare din lume: Diamond Skin (Coral Gables, Miami, USA) aprobat de FDA-ul American (forul American care girează calitatea aparatelor, medicamentelor și alimentelor pe teritoriul SUA) și CE, ca un standard în îngrijirea pielii.

Aparat de Lipoliză cu ultrasunete de înaltă frecvență, radio frecvență bipolară și electro-stimulare

Model: WELLCOTEC, Germania

Aparat lipoliză

Îmbină armonios într-un singur aparat 3 tipuri diferite de tratamente pentru pierderea de centimetri în circumferințele corporale prin lipoliză (cavitație) a țesutului adipos în exces.

Acționează pe 3 straturi succesive: „topirea” grăsimii, recontractarea pielii lăsate suprajacente, tonifierea musculaturii profunde.

Lampă cu lumină roșie pentru regenerarea colagenului

Model: UWE, Germania

Lampă cu lumină roșie

Noutate absolută în România (lansat în aprilie 2009 în Germania). reface colagenul fără durere și fără riscuri de toxicitate.

Aparat de mezoterapie fără ac

Proveniență germană

Aparat de microdermabraziune fără ac

Pentru introducerea în piele, fără durere, de vitamine, aminoacizi, acid hialuronic, hidratare profundă și de durată.

Colaborări internaționale

Suntem în contact permanent cu Centrul Dermatologic Nikolaus (Dr. Nikolaus Christian și Mirela) din Gemrania pentru schimb de experiență și informații și pentru a fi la curent cu ultimile noutăți în domeniu din occident.