Derma Team - Cabinet Dermatologic

Dr. Ruxandra Maria Cutus 

 

MEDIC PRIMAR DERMATO- VENEROLOG 

Dr. Ruxandra Maria Cutus - MEDIC PRIMAR DERMATO- VENEROLOGExperienta in Dermatologie si Venerologie
Nascuta si educata in Cluj-Napoca, am infiintat cabinetul privat de dermatologie in urma cu 14 ani, cand am simtit ca am suficienta experienta in dermato-venerologie pentru a fi responsabila si eficienta pentru pacientii mei. Impulsul si ajutorul initial l-am primit de la distinsul Profesor Nicolae Maier, mentorul meu si al catorva generatii de dermatologi romani. Atasamentul fata de orasul Cluj m-a facut de cateva ori sa refuz oferte tentante pentru alte meleaguri si sa consider ca implinirea mea profesionala este aici.

Absolventa a scolii clujene de Medicina, am beneficiat de profesori ilustri care, pe langa profesie, m-au invatat ce inseamna compasiunea si dedicarea fata de pacient.De la inceput, preocuparea mea esentiala a fost medicina estetica practicata prin metode minim invazive. Asfel, in 1998, am adus din SUA primul aparat de epilare cu pensa electronica, la acea vreme o noutate absoluta, care ”darama” clasica epilare cu curent electric, electroliza “fir cu fir”.

Ulterior, progresele aparaturii dermato-cosmetice au evoluat ultra rapid, dupa anul 2000 aparand sisteme de epilare high-tech, tip IPL (LUMINA INTENS PULSATA) sau LASER, care, desi mai scumpe, functioneaza cu o rapiditate de neimaginat in urma cu doar 10 ani.

Studiind in permanenta ultimele noutati in domeniu si participind la congrese internationale (Academia Americana de Dermatologie, Academia Europeana de Dermatologie, Academia Americana anti-aging, etc), am selectionat pentru pacientii nostri aparate care functioneaza cu riscuri minime si efecte maxime, efectele bazandu-se pe regenerarea reala a colagenului si epidermului pielii si nu pe ascunderea semnelor imbatrinirii.
 
Certificare / Diplome

 

 Arata toate diplomele >

Dr. ruxandra maria cutus.

   

     

 NEWSLETTER
Email:
 
Parteneri
Cabinet SanDerm Cabinet EstetDerm

   

 TUR VIRTUAL
Tur Virtual Cabinet
Ultimele articole

    Rss
    Download Wordpress Seo Plugin