Derma Team - Cabinet Dermatologic

DE CE SA APELATI LA NOI ?     SUNTEM O ECHIPA
 – unita de pasiunea pentru profesie, care imbina experienta maturitatii profesionale cu efervescenta tineretii.

  


Experienta in Dermatologie si Venerologie    
 EXPERIENTA. EXPERIENTA. EXPERIENTA
 – atat de importanta si greu obtinuta in medicina, dupa ani de munca. Colectivul e format din medici specialisti pregatiti in Centrul Universitar Medical Cluj; avem 20 de ani de dermatologie ca practicieni, 14 ani experienta de cabinet privat, 7 ani de experienta in fototerapie (laser si IPL). 

 

In aceasta perioada am tratat sute de pacienti, avand o colectie personala bogata de poze inainte de tratament-dupa tratament. Vedeti poze

 

Experienta noastra a fost impartasita in emisiuni televizate, conferinte si simpozioane sau cursuri pentru medici.

 

 

    SIGURANTA – cabinetul nostru este acreditat, corespunde celor mai stricte standarde de siguranta si pregatire profesionala, pacientii se pot considera pe maini bune.

 

In centrul nostru, majoritatea tratamentelor sunt efectuate de medicul dermatolog sau sub stricta supraveghere a acestuia; contrar situatiilor similare practicate in unele saloane cosmetice sau spa-uri unde tratamentele nu sunt supravegheate de specialist; tratamentele se efectueaza la stricta indicatie a dermatologului dupa consult prealabil; pe parcursul tratamentelor medicii nostri mentin un cantact permanent sau prin telefon/email cu persoanele tratate.

 

    TEHNOLOGIE AVANSATA (HI TECH) – Am studiat de a lungul anilor diverse tehnologii, selectand din imensa piata a aparatelor de infrumusetare pe cele care acopera toate problemele pielii, care prezinta un risc minim si care au dovedit prin rezultate comunicate la nivel international eficienta si clasificarea pe primele locuri pe piata.

 

Regula dupa care ne am ghidat a fost: alege tehnologia sau tehnica pe care ai folosi-o pe tine insuti sau pe membrii familiei tale.

 

    INGRIJIRE SI ATENTIE – Pe parcursul anilor ne-am format ca un colectiv atent la detaliile fiecarui pacient in parte si am cultivat o relatie deosebita medic-echipa-pacient.

 

APARATE PERFORMANTE

Radio Cauter Radiocauter- cauterizeaza cu radiofrecventa.
Model: SURGITRON, Ellman (SUA)

Foloseste frecvente radio cuprinse intre 1.7 MHZ si 4 MHZ si este considerat unul dintre cele mai eficiente cautere pe plan mondial. Avantaje- lipsa sangerarii, vindecare rapida, cicatrici minime, siguranta maxima, rezultate estetice net superioare cauterizarii clasice electrice pentru ca nu produce arsura si distructie laterala.
Criocauter Criocauter 
Model: CRY-AC, SUA.

In cabinetul nostru dispunem de unicul spray Cry-ac din tara cu indicator de temperatura, profunzime a congelatiei si sistem de tintire a leziunilor, lansat pe piata in noiembrie 2010.
Aparat IPL (Lumina Intens Pulsata) Aparat IPL (Lumina Intens Pulsata) 

Unul dintre cele mai moderne aparate IPL de pe piata, SKINLIGHT, productie germana, aparatul combina lumina intens pulsata cu radiofrecventa, pentru o eficienta crescuta.
Laser Vascular Laser Vascular 

Acesta este unul dintre cele mai bune lasere vasculare din lume: Nd yag 1064 nm COOLGLIDE, platforma americana CUTERA.
Microdermabrazor cu freze diamantate Microdermabrazor cu freze diamantate 

Folosim in centrul nostru unul dintre cele mai perfectionate si sigure microdermabrazoare din lume: DIAMONDSKIN (CORAL GABLES, MIAMI, USA), aprobat de FDA –ul American (forul American care gireaza calitatea aparatelor, medicamentelor si alimentelor pe teritoriul SUA) si CE, ca un standard in ingrijirea pielii.
Aparat Lipoliza cu ultrasunete de inalta frecventa + radiofrecventa bipolara + electro-stimulare.

Aparat Lipoliza cu ultrasunete de inalta frecventa + radiofrecventa bipolara + electro-stimulare.
Model: WELLCOTEC, Germania.

 

Imbina armonios intr-un singur aparat 3 tipuri diferite de tratamente pentru pierderea de centimetri din circumferintele corporale prin lipoliza (cavitatie) tesutului adipos in exces.

 

Actioneaza pe 3 straturi sucesive: “topirea” grasimii, recontractarea pielii lasate suprajacente, tonifierea musculaturii profunde.

Lampa cu lumina rosie pentru regenerarea colagenului

Lampa cu lumina rosie pentru regenerarea colagenului

Model: UWE Germania, 

 

Noutate absoluta in Romania (lansat in aprilie 2009 in Germania)- reface colagenul fara durere si fara riscuri de toxicitate.

Aparat mezoterapie fara ac de provenienta germana

Aparat mezoterapie fara ac de provenienta germana

 

Pentru introducerea in piele, fara durere, de vitamine, aminoacizi, acid hialuronic, hidratare profunda si de durata.


COLABORARI INTERNATIONALE

    Suntem in contact permanent cu Centrul Dermatologic Nikolaus (Dr. Nikolaus Christian si Mirela) din Germania pentru schimb de experienta si informatii si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in domeniu din Occident.

De ce sa apelati la noi ?.

   

     

 NEWSLETTER
Email:
 
Parteneri
Cabinet SanDerm Cabinet EstetDerm

   

 TUR VIRTUAL
Tur Virtual Cabinet
Ultimele articole

    Rss
    Download Wordpress Seo Plugin